การแข่งขันประกวดภาพถ่ายระดับนานาชาติ

INTERNATIONAL PHOTOGRAPHY COMPETITION หัวข้อ: “การละเล่นต่าง ๆ ในโลก” (Theme: “Playing on Earth”) การแข่งขันนี้ไม่ต้องเสียค่าใช้จ่ายและเปิดโอกาสให้ผู้มีสัญชาติไทยซึ่งมีวัยวุฒิที่เหมาะสมและเป็นนักถ่ายภาพมือสมัครเล่นเข้าประกวด

โดยนำเสนอภาพเกี่ยวกับการละเล่นในแง่มุมต่างๆ ทั้งในเชิงสังคมและวัฒนธรรม (เล่นเป็นกลุ่ม, เล่นเพื่อเดิมพัน, เกมส์วีดีโอ, กีฬากลางแจ้ง, การละเล่นของเด็ก, การแข่งขันกีฬา…)

รอบแรกจะตัดสินที่ประเทศไทย คนไทยที่ชนะการประกวดจะได้เข้าร่วมการแข่งขันระดับนานาชาติ ภาพถ่ายของผู้ที่ได้รับคัดเลือกเข้าสู่รอบ 20 คนสุดท้ายจากทั่วโลกจะได้รับการนำไปจัดแสดงร่วมกันที่กรุงปารีส ทั้งนี้ ในกลุ่มผู้เข้าสู่รอบสุดท้ายนี้ จะมีเพียงคนเดียวเท่านั้นที่ได้รับรางวัลชนะเลิศ ผู้ชนะจะได้รับเชิญให้เดินทางไปกรุงปารีสเป็นเวลาหนึ่งสัปดาห์ และจะมีการนำผลงานภาพถ่ายของผู้ชนะไปจัดแสดงในรูปแบบนิทรรศการส่วนตัวในกรุงปารีส

หมดเขต : วันที่ 9 ธันวาคม 2556 เวลาเที่ยงคืน
ประกาศผล : วันที่ 6 มกราคม ค.ศ. 2557
สำหรับข้อมูลเพิ่มเติมคลิกที่นี่
โทรศัพท์ : 02-670-4240
อีเมล : concours@alliance-francaise.or.th

Participation in the competition is free and open to any non-professional photographer of Thai nationality who is legally considered an adult. Participants must submit photos illustrating the games in their multiple social and cultural functions (games, gaming, video games, outdoor games, kid’s games, sports competitions etc.).
A jury in Thailand will select the Thai entry, which will then become part of the worldwide contest during which the work of 20 photographers will be selected for a group exhibition in Paris. One winner will be selected among them and will win a round trip to Paris, a one-week stay in the French capital plus a solo exhibition of his photos in a Parisian art gallery.

Deadline: Midnight on December 9, 2013
Results will be announced: January 6, 2014
Click here to get more information
Tel: 02-670-4240 – concours@alliance-francaise.or.th

You may also like...